Hvem er jeg

Hvem er jeg

Søren Agger

 

Født 1962, bosiddende på Møn, har været gift i snart 25 år og har to børn.

 

Uddannelser:

 

ID psykoterapeut( 4 årig), ManuVisionbehandler og træner( 2 årig), NLP master practitoner samt et utal af kurser og videre uddannelser iden for udviklings psykologi og tilknytnings forstyerlser.


under løbende supervision


Har stor erfaring inden for for fysisk træning da jeg i 20 år har ernæret mig som akrobat har lavet yoga, dans, tai-chi som suplement til akrobatiske træning


Har ledet flere stille retræter på skt Birgitta klostret sammen med præst Lene skovmark.

Har studeret idræt på Københavns universitet i et år, og er havkajak instruktør.

Ud over dette er jeg uddannet akrobat/jonglør  på Artistskolen først i 80’erne.Og har i 20 år levet af at være artistskuespiller og komiker, samt undervist i teater- og kropstræning, både i Danmark og det meste af Europa. 

 

Erfaringer:

 

Har stor undervisnings erfaring både inden for træning, teater og artisteri, og fra mit arbejde med unge, derudover har jeg undervist på ManuVision og afholdt selvstændige kurser i massage & meditation samt været undervisnings assistent på ID psykoterapeut uddannelsen..

 

Ud over mit arbejde som privat praksiserende terapeut (gennem snart 10 år), har jeg sammen med min kone to drenge i pleje som såkaldt "forstærket" plejefamilie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Copyright. All Rights Reserved.